English
اطلاعات تماس
 
تلفن: 88793745
نمابر: 88793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
پست الکترونیکی: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
مشاهده آرشیو اخبار
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیک‌ها تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیک‌ها
برای سالیان سال، انسان‌ها می‌دانستند که باکتری‌ها و سایر میکروارگانیسم‌ها می‌توانند شکل غذا ها را تغییر دهند و آنها را هم خوشمزه و هم مغذی تر کنند. بنابراین در گذشت سال ها بسیاری از سرآشپزها و تولیدکنندگان مواد غذایی، باکتری ها را برای تولید غذاهای تخمیر شده خوشمزه تر به کار می گیرند. با این حال، علاوه بر طعم، دلایل دیگری برای جستجوی غذاهای تخمیر شده وجود دارد؟
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال  ۱۴۰۰ شد دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟ آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟
باکتری‌هایی که از کودکان در برابر ناشنوایی محافظت می‌کنند باکتری‌هایی که از کودکان در برابر ناشنوایی محافظت می‌کنند
بررسی جدید پژوهشگران استرالیایی نشان می‌دهد که شاید برخی از باکتری‌های دستگاه تنفسی فوقانی کودکان بتوانند به پیشگیری از کاهش شنوایی یا ناشنوایی آنها کمک کنند.
مقاومت میکروبی به یکی از پر اهمیت ترین مسائل بهداشت عمومی مقاومت میکروبی به یکی از پر اهمیت ترین مسائل بهداشت عمومی
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها هشدار داد و گفت: بر اساس آمارنامه سال ۱۳۹۹، آموکسی سیلین پرمصرف ترین آنتی بیوتیک در کشور است.
فراخوان عضویت در انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند فراخوان عضویت در انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
فراخوان ارسال مقاله فراخوان ارسال مقاله
وبینار نقش استرس در عملکرد و کیفیت محصولات طیور وبینار نقش استرس در عملکرد و کیفیت محصولات طیور
وبینار  واکسیناسیون در  آبزی پروی وبینار واکسیناسیون در آبزی پروی
تولید انار ارگانیک تولید انار ارگانیک
وبینار تخصصی استفاده از پروبیوتیک ها پرورش میگو 29 اردیبهشت وبینار تخصصی استفاده از پروبیوتیک ها پرورش میگو 29 اردیبهشت
وبینار کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک ها  وبینار کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک ها
مصاحبه روزنامه آفتاب با رئیس انجمن در رابطه با فواید پروبیوتیک برای خانم ها مصاحبه روزنامه آفتاب با رئیس انجمن در رابطه با فواید پروبیوتیک برای خانم ها
مصاحبه روزنامه آفتاب یزد با رئیس انجمن در رابطه با سندروم روده تحریک پذیر مصاحبه روزنامه آفتاب یزد با رئیس انجمن در رابطه با سندروم روده تحریک پذیر
مغز تنها فرمانده بدن ما نیست! مغز تنها فرمانده بدن ما نیست!
خواب خوب شبانه سلامت روده را تقویت می‌کند خواب خوب شبانه سلامت روده را تقویت می‌کند
سومین کنفرانس ملی نانو ساختارها علوم و مهندسی نانو سومین کنفرانس ملی نانو ساختارها علوم و مهندسی نانو
دهمین کنفرانس آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک در اندونزی دهمین کنفرانس آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک در اندونزی
شرکت در نظر سنجی انجمن شرکت در نظر سنجی انجمن
کسب رتبه برتر توسط انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند کسب رتبه برتر توسط انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
باکتری های خوب را تغذیه کنید! باکتری های خوب را تغذیه کنید!
 هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا، ۱۰ نوشیدنی سالم را از یاد نبرید! هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا، ۱۰ نوشیدنی سالم را از یاد نبرید!
لزوم افزودن تولید انواع پروبیوتیک به اولویت های موسسه تحقیقات شیلاتی کشور لزوم افزودن تولید انواع پروبیوتیک به اولویت های موسسه تحقیقات شیلاتی کشور
تولید نیمه صنعتی مکمل غذایی طیور با استفاده از گیاهان دارویی تولید نیمه صنعتی مکمل غذایی طیور با استفاده از گیاهان دارویی
محققان کشور در موسسه واکسن و سرم سازی رازی موفق به تولید نیمه صنعتی مکمل غذایی طیور با استفاده از سویه های پروبیوتیکی و گیاهان دارویی شدند.
15 Nov 2018پروبیوتیک چندگونه ای  به کاهش اسهال القا شده از شیمی درمانی در بیماران سرطانی کمک میکند. 15 Nov 2018پروبیوتیک چندگونه ای به کاهش اسهال القا شده از شیمی درمانی در بیماران سرطانی کمک میکند.
دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی طب سنتی و طب جایگزین و داروهای گیاهی دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی طب سنتی و طب جایگزین و داروهای گیاهی
شانزدهمین نمایشگاه جهانی حلال مالزی- کوالالانپور شانزدهمین نمایشگاه جهانی حلال مالزی- کوالالانپور
 کسب بالاترین امتیاز در ارزیابی سالیانه عملکرد انجمن ها از سوی کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کسب بالاترین امتیاز در ارزیابی سالیانه عملکرد انجمن ها از سوی کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری
ورود مجله بيوتكنولوژي غذايي كاربردي انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به CiteScoreTracker ورود مجله بيوتكنولوژي غذايي كاربردي انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به CiteScoreTracker
دریافت نشان ایمنی و سلامت برای محصولات فاقد گلوتن و نان پروبیوتیک دریافت نشان ایمنی و سلامت برای محصولات فاقد گلوتن و نان پروبیوتیک
دریافت درجه علمی پژوهشی مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی دریافت درجه علمی پژوهشی مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
انتشار مجله انگلیسی APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند انتشار مجله انگلیسی APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
اخیرا به منظور گسترش واعتلاي تحقيقات علمي در زیست‌فناوری غذايي و نيز برقراري ارتباط و هماهنگي بين محققين، كارشناسان و دانشجويان در دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتي و همچنين در راستاي توسعه مرزهاي دانش؛ انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اقدام به انتشار این مجله Applied Food Biotechnology به زبان انگلیسی نموده اند.
از شر جوش ها به پروبیوتیک ها پناه ببرید از شر جوش ها به پروبیوتیک ها پناه ببرید
محققان به این نتیجه رسیده اند که مصرف لبنیات پروبیوتیکی می تواند جوش های صورت و چین و چروک دوره سالمندی را از بین ببرد
خسارت‌های باورنکردنی مقاومت آنتی‌بیوتیک خسارت‌های باورنکردنی مقاومت آنتی‌بیوتیک
گزارشی تازه با برآوردی خوش‌بینانه از هزینه‌های حاصل از مقاومت میکروب‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک و داروهای رایج، مرگ 100میلیون نفر را تا 15 سال دیگر پیش‌بینی می‌کند.
توصیه های کاربردی در مورد مصرف پروبیوتیک ها در افراد چاق توصیه های کاربردی در مورد مصرف پروبیوتیک ها در افراد چاق
توصیه های کاربردی در مورد مصرف پروبیوتیک ها در افراد چاق
باکتری های روده اخلاقتان را خوش می کنند باکتری های روده اخلاقتان را خوش می کنند
باکتری های روده اخلاقتان را خوش می کنند
نقش باکتری‌های بدن در کاهش وزن نقش باکتری‌های بدن در کاهش وزن
به نظر می رسد که جستجو برای یافتن بهترین و موثرترین روش کاهش وزن هیچگاه پایان نخواهد یافت. در یکی از تازه ترین تحقیقات در این زمینه، پژوهشگران در چین، نقش باکتری های موجود در دستگاه گوارش در کاهش وزن را بررسی کرده اند.
اطلاعیه ی همکاری اطلاعیه ی همکاری
کاربرد پروبیوتیک و ریز مغذی ها در صنایع غذایی کاربرد پروبیوتیک و ریز مغذی ها در صنایع غذایی
مصاحبه خبری رییس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران راجع به همایش کاربرد پروبیوتیک و ریزمغذی ها در صنایع غذایی را در مصاحبه خبری بخوانید.
شناسنامه انجمن

با توجه به اهميت جهان‌شمول پروبيوتيك‌ها و در راستاي چشم‌انداز ايران 1404، جاي آن بود كه در كشور ما نيز انجمن علمي‌اي در خور و كارآمد تشكيل شود تا در تمامي جنبه‌هاي پيش از توليد فرآورده‌ (جنبه‌هاي ميكروب‌شناختي و زيست‌فناوري)، توليد فرآورده تا مصرف‌ (فناوري غذايي، فناوري دارويي، بازاريابي و فروش) و پس از توليد فرآورده (باليني و شبيه‌سازي‌شده‌ي باليني) فعاليت داشته و با بخش‌هاي مربوط داخلي و بين‌المللي به تعامل بپردازد.